Motor terreur in Limburg

Hierbij vindt u een brief aan de redactie van de Volkskrant

Deze brief is al eerder , die qua inhoud gelijk , gestuurd  naar verantwoordelijke wethouders van alle gemeentes in het Zuid – Limburgse Heuvelland. Inmiddels is er een motie aangenomen door de 3 gemeentes van het heuvelland Eijsden- Margraten, Gulpen – Wittem en Vaals, om te komen tot nieuw beleid t.a.v. de toenemende overlast door tourisme ( vooral motorlawaai ).

Om die motie inhoud te geven, zijn een groot aantal organisaties, overheden, belanghebbenden en enkele particulieren ( waaronder mijn persoon ) gevraagd zitting te nemen in een gremium dat de genoemde gemeentes gaat adviseren. Zolang  kleine motoren 95  dba mogen maken en zware motoren 106 dba mogen maken, zullen omwonenden het als motor terreur en asociaalgedrag van de motorrijders ervaren .

Pas als motoren rond de 70 tot max 75 dba maken, zijn motorrijders weer welkom.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Motor terreur in Limburg

  1. Hans schreef:

    Klasse; ik heb nog nooit zo’ n duidelijke en overtuigende reactie gelezen over de terreur die de vele aso motorrijders uitoefenen; en het laffe en incompetente optreden van bestuurders en handhavers. Mijns inziens een al lang voortdurende politieke en bestuurlijke wanprestatie.
    Eindelijk lijkt het getij dan te keren en kunnen politiek, bestuurders en handhavers op basis van een enorm draagvlak tegen de bewuste overlast motorhufters niet anders doen dan ingrijpen; ipv het wegkijken en pappen en nathouden. Het heeft allemaalnatuurlijk wel veel te lang geduurd.
    En dit pakkend verhaal ook nog geschreven door een echte motorliefhebber!
    Wellicht een aanvulling: als de aangewezen instanties niet ingrijpen dan vrees ik dat de gedupeerden eigenrichting zullen gaan toepassen…..Niet de juiste weg, maar ik geef ze geen ongelijk, Die hordes motormongolen vormen gewoon een opgestoken middelvinger tegen beschaving en fatsoen…Willen we ons volle land leefbaar houden dan mag dit ziekmakende gedrag niet meer getolereerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *