88 NEFOM bewonersgroepen

Het is duidelijk dat de NEFOM aan een behoefte voldoet. Sinds de oprichting in juli 2020 blijven we groeien. Het aantal aangesloten bewonersgroepen is nu gestegen tot 88 bewonersgroepen uit 12 provincies aangesloten. 23 potentiële bewonersgroepen zijn nog niet door de ballotage.

De NEFOM website is meer dan 15.000 maal bezocht, elke dag komen vele berichten binnen, en we worden regelmatig gevraagd door een gemeente of nieuwsprogramma om onze visie te delen

Bij veel gemeenten en grote steden wordt gesproken over de ervaren overlast en de te nemen maatregelen. De Gemeente Bergen heeft een oproep gedaan aan alle gemeenten van Nederland om samen te werken. Tot dus ver hebben meer dan 65 gemeenten daar positief op gereageerd

U kunt de NEFOM als volgt ondersteunen:

  • Vraag de  NEFOM nieuwsbrief aan
  • Maak een melding bij een politieke partij naar keuze
  • Meld overlast bij de politie: 0900-8844
  • Sluit u aan bij een lokale bewonersgroep; deze kan de Gemeente aanspreken om maatregelen te nemen tegen geluidoverlast van motorvoertuigen. De Gemeente is per slot van rekening verantwoordelijk voor de (geestelijke) gezondheid van haar burgers.
  • Richt een lokale bewonersgroep op en sluit als groep aan bij de NEFOM. Zodoende vergroot het draagvlak van de NEFOM voor de wettelijke maatregelen die door de rijksoverheid genomen moeten worden.

We zoeken contact met bewonersgroepen in alle delen van het land om samen te werken om een gezamenlijk doel “geen geluidsoverlast van motorvoertuigen” te bereiken.

U kunt ons bereiken op info@nefom.nl

SEO LeesbaarheidSchema

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *