Oprichting NEFOM

In de afgelopen weken is de NEFOM website meer dan 1000 maal bezocht en hebben 25 landelijke groepen uit 8 provincies zich aangesloten. Wij ontvingen honderden e-mails met steunbetuigingen, aanbiedingen voor financiële ondersteuning, aanvragen voor de nieuwsbrief en kregen vele vragen. Er zijn verzoeken ontvangen van koepelorganisaties om te overleggen en vanzelfsprekend waren er ook reacties van motorrijders die zich zorgen maken over beperkingen die opgelegd gaan worden. Kortom, wij kunnen stellen dat de NEFOM als koepelorganisatie in een behoefte voorziet.

Op vrijdag 3 juli is tijdens een bijeenkomst van 14 actiegroepen de Nederlandse Federatie Omgevingslawaai Motorvoertuigen (NEFOM) opgericht. De NEFOM bestaat uit bewonersgroepen, uit alle delen van het land, die paal en perk willen stellen aan de geluidoverlast van motorvoertuigen. De groepen vertegenwoordigen de grote aantallen bewoners die geluidoverlast ondervinden van bepaalde motoren, auto’s en andere voertuigen. Samen met lokale overheden willen zij de overlast terug dringen.

We zoeken contact met bewonersgroepen in alle delen van het land om samen te werken om een gezamenlijk doel “geen geluidsoverlast van motorvoertuigen” te bereiken.

U kunt ons bereiken op info@nefom.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

11 reacties op Oprichting NEFOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *